Assistance

Ha még soha életedben nem robbantál le az autóddal, ami rendszerint a legrosszabbkor és a legrosszabb helyen szokott előfordulni, akkor te szerencsésnek mondhatod magad! Ha viszont már történt veled ilyen, akkor tisztában vagy azzal milyen költségekkel és bosszúságokkal jár az autód szervizbe juttatása.

Erre a problámára kínál most kiszámítható és biztonságos megoldást a Mapfre Assistance szolgáltatás, rendkívül kedvező áron.

Két lehetőség közül választhatsz, melykről röviden és a lényeget kiemelve az alábbiakban olvashatsz, a teljes részletes anyagot pedig megtalálod az összefoglaló alatti linkekre kattintva.
Magyarország csomag: 1 évben belül két alkalommal egész Mo. területén, műszaki meghibásodás esetén a Mapfre Assistancia autómentőt küld, mely a legközelebbi szakszervizig, vagy az általad megjelölt szervizig szállítja el az autódat 50.000.- Ft értékben/alkalom. Az ezen felüli költségeket neked kell vállalnod.
Továbbá: ha pl. véletlenül rossz üzemanyagot tankolsz, vagy az akkumulátorral van problémád, defektet kapsz, akkor is kijönnek hozzád és a helyszínen elhárítják a hibát. Amennyiben ez nem lehetséges, akkor marad az előzőekben említett elszállítás.
Ezen kívül: egy szállodai éjszakát 25.000.- Ft értékben fizetnek, amennyiben a javítás elhúzódna.
Feltételek: az autód nem lehet 15 évnél idősebb, illetve a szerződéskötéskor kevesebb mint 250.000 km lehet benne.
A csomag ára: 4.900.- Ft/év
>> további részletek

Európa csomag: 1 évben belül két alkalommal Európa területén, műszaki meghibásodás esetén a Mapfre Assistancia autómentőt küld, mely a legközelebbi szakszervizig szállítja el az autódat 75.000.- Ft v. 400 Euro értékben/alkalom. Az ezen felüli költségeket neked kell vállalnod.
Továbbá: a magyarországi csomag szolgáltatásain kívül, a hazajutásról, esetleges gépjármű őrzésről, csereautóról is gondoskodnak amennyiben a feltételek megfelelnek a biztosításban rögzítetteknek. Az Európa csomag természetesen Mo.-ra is érvényes, nem kell külön biztosítást kötnöd.
Feltételek: megegyeznek a fent írtakkal, tehát 15 évnél nem lehet idősebb az autó és szerződéskötésnél nem lehet több mint 250.000 km az aztóban.
A csomag ára: 13.900.- Ft/év
>> további részletek

A csomagokat szervizeinkben tudod megvásárolni!

>> Az általános szerződési feltételeket itt töltheted le