Általános vállalási feltételek

Az oldal tulajdonosa a Rácz Mobil Kft. Saabra szakosodott szerviz. Az oldalon elhelyezett tartalmak a szerzői jog hatálya alá esnek, ezért azok felhasználásakor ezt mindenképpen vegye figyelembe! Az oldalon található információk egyes esetekben lehet, hogy már nem aktuálisak, vagy pontatlanságot tartalmaznak. A Rácz Mobil Kft. törekszik arra, hogy az oldalon elhelyezett adatok mindig naprakészek legyenek. Azonban az ennek elmaradásából adódó félreértésekért, károkért a felelősséget nem vállaljuk. Az egyes tartalmak felhasználására csak a forrás feltüntetésével és a Rácz Mobil Kft. előzetes engedélyének megkérésével van lehetőség. Az oldalon olyan tartalmakat is elhelyeztünk, melyeknek nem mi vagyunk a szerzői, így ezek felhasználásakor, kérjük, mindig vegye figyelembe, hogy annak eredeti szerzője, közlője további feltételekhez kötheti a felhasználást!

Személyes adatok
Különféle okokból szükségünk lehet az Ön személyes adataira. Például megrendelése feldolgozásához, az Önnel folytatott levelezéshez, előjegyzést biztosítandó, vagy állásra jelentkezéssel kapcsolatban. Emellett különféle technológiák (pl. cookie-k) segítségével információkat gyűjthetünk arról, hogyan használja webhelyeinket.

Adatait az alábbi célokra fogjuk felhasználni:

  • Az Ön kéréseinek teljesítésére.
  • Hogy kapcsolatba léphessünk Önnel a vásárlóink elégedettségét vizsgáló felmérések vagy piackutatás céljából, esetleg bizonyos ügyletekkel kapcsolatban.
  • A tőlünk vásárolt termékek és szolgáltatások támogatása érdekében.
  • Piacszervezésre, amennyiben hozzájárult adatainak ilyen irányú felhasználásához.
  • Webhelyeink látogatásakor személyre szabott használat és kényelmesebb navigáció biztosítására és webhelyhasználati statisztika céljára.

Az Ön döntési lehetősége:

  • Amikor adatokat kérünk Öntől, kikötheti, hogy további marketingcélokra nem használhatjuk fel őket.
  • Lehetősége van arra is, hogy az internetes látogatásait és szokásait rögzítő adatgyűjtőt (cookie) kikapcsolja a böngészőjében.

Amennyiben további kérdése vagy problémája lenne e témával kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy azt mindkettőnk elégedettségére tisztázhassuk!