MySaab

Egy szerviz, ahol annyira ismerik és szeretik az autódat, mint te...
Üdvözöllek! Győri-Dani Gábor vagyok, a Rácz Mobil Kft. vezetője.
Természetesen nem gondolom, hogy valaki nálad jobban szeretné az autódat. Viszont amikor eljön a karbantartás ideje, bizonyára te is azt szeretnéd, ha az autódnak a szervizben lenne egy gazdája, akiben megbízhatsz, akitől bármikor kérdezhetsz, aki tudja mit-mikor javítottak rajta és milyen javítások várhatóak a jövőben!

Ha neked is ilyen elvárásaid vannak egy szervizzel kapcsolatosan, akkor a legjobb helyen jársz nálunk! Személyesen én vagyok azért a felelős, hogy te és az autód, a fentiekben említett bánásmódban és kiszolgálásban részesüljetek.

Ebben a szellemben készítettünk neked egy olyan alkalmazást, melyet engedd meg, hogy most figyelmedbe ajánljak.

A MySaab egy személyre/Saabra szabott oldal sok-sok érdekes és hasznos információval és funkcióval. Ezen az interaktív oldalon megtalálhatod például Saabod saját online szervizkönyvét megjegyzésekkel, szervizprogramját, az autóra vonatkozó főbb, típusspecifikus adatokat, hasznos tanácsokat és tudnivalókat.

Ez a lehetőség számodra ingyenes, amennyiben Saabod kötelező karbantartási munkáit nálunk végezteted el. A regisztráláshoz nincs más teendőd, csupán egy alkalommal személyesen eljönni hozzánk, és jelentkezni az oldal használatára.

Gyere el hozzánk, és regisztrálj!