Cégfilozófiánk

Nem csupán egy szerviz…

Cégünk üzleti elképzelése, hogy a Saab autómárka független képviselőjeként a jelenlegi és jövőbeli Saab-tulajdonosoknak olyan komplex szolgáltatási csomagot nyújtsunk, mely a Saab szellemiségéhez, értékrendjéhez illeszkedve biztosítja a Saab gépjárművek használatával, üzemeltetésével kapcsolatos teendőket, legyen az fiatal vagy akár idősebb jármű. Mindezt úgy, hogy nem feledjük az emberek értékeit és igényeit.


Vállalkozásunk alapértékei az alábbiak:

Személyközpontú ügyfélszolgálat

Cégünk különösen nagy hangsúlyt fektet az ügyfeleinkkel való kapcsolattartás minőségére. Családi vállalkozásként nem csupán célunk, hanem alapvető tulajdonságunk is, hogy a szolgáltató és az ügyfél közötti kapcsolat ne hordozza magában a kiszolgáltatottságot.

Kedvező ár

Működési modellünk egyik fontos előnye, hogy folyamatosan monitorozzuk a piacot és a beszállítói lehetőségeinket, ezért minden esetben garantáltan a legkedvezőbb ár-érték arányt tudjuk biztosítani ügyfeleinknek. Legyen szó akár új vagy használt alkatrészről, illetve szolgáltatásainkról.

Szakmai elhivatottság, lelkiismeretes munka

Munkatársaink évtizedes tudással és egyedülálló szakmai tapasztalattal rendelkeznek a Saab márka területén. Közülük többen Svédországban, közvetlenül a Saab-gyárban kapták a szükséges „oltást”, hogy tudásuk és elhivatottságuk a lehető legmagasabb szintű legyen. Saját fejlesztésű, gyakorlatorientált képzési rendszerünknek köszönhető, hogy magas színvonalon és minőségben tudjuk elvégezni a Saab gépkocsik szervizelését, javítását.

Függetlenség

Független autójavítóként és -kereskedőként folyamatosan keressük a lehetőségeket arra, hogy a javításhoz szükséges alkatrészeket vagy használt Saab gépjárműveket a legkedvezőbb helyről vásároljuk. Törekszünk arra, hogy minden esetben költségkímélő módon, csakis a hibás részegységet javítsuk, cseréljük. Eredményesen és folyamatosan vizsgáljuk például azon részegységek javítási lehetőségeit, melyek gyárilag csupán komplett egységként cserélhetőek, így viszont egy idősebb autó esetén a javítás költsége könnyen elérheti az autó értékét is.